Woensdagavond werd voor de tweede keer de Zwiers Wonen Erflandenrun gelopen. In tegenstelling tot vorig jaar was het nu drukkend warm.
Over 4 afstanden vertrokken 471 deelnemers, allen weggeschoten door burgemeester Karel Loohuis.

_MG_9335

Na maanden van voorbereiding was het dan eindelijk zover, de tweede editie van de Zwiers Wonen Erflandenrun. De hele dag zijn de organisatie en de vrijwilligers in de weer geweest om alles voor te bereiden voor de run die om 18.00 uur van start ging met de Kidsrun. In tegenstelling tot vorig jaar, toen er zo’n 30 kinderen startten op de 1 en de 2km,gingen er dit jaar 119 kinderen de strijd met elkaar aan.

Om 19.00 uur ging de 5 km. van start, totaal 248 lopers en om 20.00 uur klonk het startschot voor de 10 km. waaraan 124 lopers deelnamen.

De lopers werden bij de start/finish enthousiast onthaalt door de mannen van Praatjes en Plaatjes die op hun eigen ludieke manier de lopers en het publiek vermaakten.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd evenement. De derde editie van de run staat gepland voor woensdag 20 mei 2015. Voor alle uitslagen verwijzen wij u naar www.uitslagen.nl

WIl je je mening geven over de run en over ACE in het algemeen? Vul dan even onze enquête in!

Alle door ACE gemaakte foto’s staan nu online onder het kopje Erflandenrun>Fotogalerij 2014

ACE bedankt de organisatie, de vrijwilligers, alle sponsoren en vooral alle deelnemers die het tot een geslaagd evenement hebben gemaakt.