Vanavond was de presentatie van het allereerste Erflandenrun shirt.
Samen met de hoofd- en shirtsponsors is hier even bij stil gestaan.

Presentatie shirt 2014 (6) shirts

Meer foto’s in deze slideshow.

Hieronder het officiele persbericht:

ACE PRESENTEERT HARDLOOPSHIRT

In aanwezigheid van haar hoofdsponsor Zwiers wonen uit Zuidwolde en haar shirtsponsors – Geschenkplein, Rimato, Coop, Huys Makelaars en Financieel Advieskantoor Henk Mulderij, allen uit Hoogeveen,heeft ACE het hardloopshirt onthult datiedere deelnemer aan de Zwiers wonen Erflandenrun van 21 mei a.s. kado krijgt.

Nog een kleine week, op 21 mei 2014 is het zover, dan organiseerd ACE (Activiteiten Commissie Erflanden), in samenwerking met de Smederijen van Hoogeveen de 2de editie van de Zwiers wonen Erflandenrun. De inschrijvingen stromen binnen dus het lijkt erop dat het weer een gezelllige en sportieve avond gaat worden. Dat hardlopen iets is voor iedere leeftijd blijkt wel uit het feit dat de oudste deelnemer 73 jaar is en de jongste 4. Nieuw dit jaar is dat iedere deelnemer een hardloopshirt kado krijgt. Bij inschrijving kan men de gewenste maat doorgeven. De organisatie is bezig om de puntjes op de i te zetten en 3 sponsoren, te weten Runnersworld Hoogeveen, Intersport Jan Bols Hoogeveen en Run2day Hoogeveen, hebben een leuk prijzenpakket beschikbaar gesteld, helemaal in de trend van het hardlopen. Het hele spektakel zal aan elkaar gepraat worden door Plaatjes en Praatjes en burgemeester Loohuis zal bij iedere afstand het startschot lossen. Voor, tijdens en na de run kan men een hartige hap nuttigen bij de snackkar van Appie Happie die in de buurt van het parcours staat.

Opgeven is nog mogelijk tot 19 mei 18.00 uur via www.inschrijven.nl Daarna is inschrijven nog mogelijk op de dag zelf tot een half uur voor aanvang van de te lopen afstand, mits deze al niet bij voorinschrijving vol zit. Men heeft de keuze uit de volgende afstanden:

1 km. start 18.00 uur 2 km. start 18.15 uur 5 km. start 19.00 uur 10 km. start 20.00 uur

Benieuwd naar de route van de afstanden? Neem dan een kijkje op www.acerflanden.nl

Bewoners in de wijk Erflanden dienen er rekening mee te houden dat diverse straten van 17.30 uur tot 21.30 uur worden afgesloten voor alle verkeer.