UPDATE: Het is vanaf dit moment niet meer mogelijk om in te schrijven voor de 5KM. Deze afstand heeft het maximum aantal deelnemers bereikt.
Het is nog wel mogelijk om in te schrijven voor de Kidsrun 1 en 2KM en de Erflandenrun 10KM.

Nog bijna een dag en dan sluit de inschrijving voor de Zwiers Wonen Erflandenrun.
Wees er dus snel bij want het zit al bijna vol! Je hebt nog tot morgenavond 18 uur om je op te geven!

Vanwege de weersvoorspelling laten we komende woensdag extra water komen.

Alle bewoners van de Erflanden hebben een flyer in de bus gehad met de wegafsluitingen.

Voor wie niet uit Hoogeveen komt.. Hoe kom ik bij de Erflanden?

A28 vanuit richting Zwolle neem afslag Zuidwolde/Echten. Ga linksaf en daarna rechtsaf. Bij de kruising ga linksaf richting Echten. Bovenaan het viaduct ga je rechtsaf richting Hoogeveen. Aan het einde rechtsaf, over het kanaal. De eerste afslag linksaf en je bevind je in de Erflanden. Ga direct weer links en met de weg mee. Hier is de Blankvoorn met parkeergelegenheid. Voor de alternatieve parkeerlocatie ga je niet rechtsaf het kanaal over maar linksaf. Vervolgens bij de rotonde weer rechtsaf. In de bocht rechtsaf de brug over. Een paar honderd meter verderop aan de linkerkant is de Boommarter.

Klik hier voor de routebeschrijving naar de Blankvoorn.
Klik hier voor de routebeschrijving naar de Boommarter.

A28 vanuit richting Groningen/Assen. Neem afslag Hoogeveen. Onderaan de afslag rechtsaf. Rechtdoor op de rotonde. Tweede rotonde linksaf. In de bocht rechtsaf, de brug over het kanaal over. Een paar honderd meter verder is de Boommarter. Hier is parkeergelegenheid. Dit is een paar honderd meter van het start/finish gebied. Er is ook parkeergelegenheid aan de Blankvoorn. Dit is aan de andere kant van de wijk. Neem hiervoor de tweede rotonde rechtdoor. Rij me de bocht mee linksaf het kanaal over. De eerste weg links inslaan. Direct weer links en met de weg mee rechtsaf, dan sta je aan de Blankvoorn.

Klik hier voor de routebeschrijving naar de Boommarter.
Klik hier voor de routebeschrijving naar de Blankvoorn.

A37/A28 vanuit richting Emmen. Rij vanaf de A37 richting Assen en neem afslag Hoogeveen.
Onderaan de afslag rechtsaf. Bij de stoplichten rechtdoor. Rechtdoor op de rotonde. Tweede rotonde linksaf. In de bocht rechtsaf, de brug over het kanaal over. Een paar honderd meter verder is de Boommarter. Hier is parkeergelegenheid. Dit is een paar honderd meter van het start/finish gebied. Er is ook parkeergelegenheid aan de Blankvoorn. Dit is aan de andere kant van de wijk. Neem hiervoor de tweede rotonde rechtdoor. Rij me de bocht mee linksaf het kanaal over. De eerste weg links inslaan. Direct weer links en met de weg mee rechtsaf, dan sta je aan de Blankvoorn.

Klik hier voor de routebeschrijving naar de Boommarter
Klik hier voor de routebeschrijving naar de Blankvoorn

Graag tot woensdag!