Zaterdag 27 september j.l organiseerde ACE, i.s.m. de Smederijen van Hoogeveen, de 4de SDD dag.

Onder stralende weersomstandigheden werd een leuk programma afgewerkt. Zo ́n 120 kinderen hebben meegedaan met de kinderspelen waarmee leuke prijzen waren te winnen met als hoofdprijzen entreebewijzen voor gratis zwemmen bij de Dolfijn, entree bewijzen voor Zoo Bizar in Orvelte en entree bewijzen voor Zippa Zebra. Ook de kinderrommelmarkt en de ZZP markt trokken veel bezoekers. In het kader van de Burendag was er de hele dag gratis koffie, thee, ranja en suikerspinnen te krijgen.

Ook de mini 112-dag trok veel bekijks. Met een hoogwerker van de brandweer kon men de Erflanden van 15 meter hoog bekijken en bij de politie werden kinderen in de boeien geslagen en mochten ze voelen hoe het is om een kogelvrij vest te dragen. Als afsluiting van een zeer gezellige dag stond de Buurt BBQ op het programma. Nog even nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens deze BBQ was er de mogelijkheid om de eigen gebrouwen bieren en wijn van Unicum Fermentum proeven.

De SDD dag is natuurlijk niet mogelijk zonder vrijwilligers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt het je leuk om een paar keer per jaar mee te helpen met een ACE activiteit? Geef je dan op als vrijwilliger. Dit kan via de contactpagina.

Een fotoimpressie van de hele dag is hier te vinden!